fbpx

Predavatelji programov Pomagaj prvi so zdravniki z izkušnjami s področja urgentne medicine, ki na zabaven in enostaven način podajo informacije s področja prve pomoči. Vsi uporabniki Pomagaj prvi lahko po nakupu programov poljubno izberejo svojega predavatelja med vsemi, ki so na voljo.

 


Spodaj si lahko preberete kratek opis predavateljev, ki so trenutno na voljo in tudi poslušate njihovo predstavitev.


“Moje ime je Anej Kokovnik in sem zdravnik. Lahko rečem, da mi je 6 let študija na Medicinski fakulteti v Ljubljani dalo veliko teoretičnega in praktičnega znanja, hitro pa mi je postalo jasno, da te tudi vsa ta leta fakultete ne morejo pripraviti na vse možne scenarije, ki si jim lahko priča. S tem namenom sem dodatne izkušnje pridobival kot zdravnik na urgenci v Splošni nujni medicinski pomoči, kot spremljevalec na maturantskih izletih in izletih z upokojenci, spremljal sem otroke s posebnimi potrebami in se dodatno izobraževal na različnih oddelkih Kliničnega centra Ljubljana.”

 


“Sem Alejandro Martin Rant, specializant urgentne medicine v Univerzitetnem kliničnem centru v Ljubljani. Pred 10 leti sem se preselil iz Argentine v Slovenijo, tukaj pa sem leta 2016 diplomiral na medicinski fakulteti v Ljubljani. Po opravljenem pripravništvu sem se v sklopu humanitarne medicinske odprave za 3 mesece odpravil na Madagaskar s skupino zdravnikov in zobozdravnikov. Po vrnitvi sem delal nekaj časa v zdravstvenem domu kot sobni zdravnik, januarja 2018 pa sem začel specializacijo iz urgentne medicine.”

[]