fbpx

Naša zgodba

657
Število ogledanih ur
442
Število obiskovalcev
287
število rešenih testov

“V nujnih primerih 90% življenj rešijo ljudje kot si ti. Lahko si junak tako, da se prvo pomoč naučiš in jo nudiš, ko pride čas.”

Mednarodni odbor Rdečega križa

Kdo smo

Smo mlada ekipa entuziastov, ki si želi znanje o prvi pomoči približati uporabnikom na čim bolj enostaven in moderen način. Ekipo sestavljajo posamezniki z različnimi ozadji (zdravniki, grafični oblikovalci, novinarji in ekonomisti), ki skupaj ustvarjajo vsebine dostopne vsem.

S projektom želimo izboljšati znanje prve pomoči med vsemi generacijami in povečati ozaveščenost, da lahko to znanje posamezniki pridobijo tudi preko spletne platforme. Tako želimo znanje o prvi pomoči deliti z ljudmi na dostopen, moderen in zanimiv način. S tem stremimo k hitrejšemu in boljšemu odzivu prvih posredovalcev pri nesrečah in nezgodah, kar vodi v večjo varnost naše družbe.

Drugi o nas

Nik-dijak

Nik Komučar

Dijak

“Kdor se želi naučiti osnov prve pomoči doma pred računalnikom ali na telefonu in rešiti teste pred izpitom iz prve pomoči mora pogledati programe, ki jih ponujajo na strani Pomagaj prvi.”

Brina-studentka

Brina Jenček

Študentka

“Super projekt, ki omogoča učenje o prvi pomoči prek spleta. Video vsebine so posnete na uporaben in zabaven način. Enemu od predavateljev se sicer sliši, da prihaja iz Argentine, a je njegov naglas prav očarljiv.”

Tara-studentka

Tara Klavžar

Študentka

“ Res dobro sestavljena vsebina, priporočam vsem, ki ne utegnejo hoditi na predavanja o prvi pomoči. ”

Pomagaj Prvi

EDUCATA, izobraževanje, d.o.o., Kolodvorska 4, 6230 Postojna

Matična številka: 8538930000, davčna številka: SI-28275853, osnovni kapital: 7.500,00 EUR.
EDUCATA, d.o.o. je zavezanec za plačilo davka na dodano vrednost.

[]